Site icon SPROTYV.org

Як знайти вигідне поєднання Інтернету та телебачення?

Для роботи та навчання у віддаленому форматі обов’язково вдома потрібен якісний Інтернет. Але пасивний відпочинок не обмежується переглядом соціальних мереж. Тим, для кого релакс вдома асоціюється з цікавими фільмами різних жанрів, розважальними та пізнавальними програмами, потрібен також широкий доступ до телебачення. Пакети з поєднанням двох типів послуг пропонують провайдери Львів та в інших містах країни. Спробуємо розібратися, як серед пропозицій знайти «свій» варіант.

Які критерії Інтернету принципові?

У пошуках потрібної комбінації телекомунікаційних послуг важливо детально вивчати кожну. Великі Інтернет-провайдери, які довго працюють на загальнонаціональному ринку, розуміють потреби клієнта та вміють реалізувати необхідне. Компанія Volia працює у галузі більш ніж 20 років, та надає стабільно високу швидкість Інтернету для користувачів незалежно від географії. Також абоненти отримують:

Ще клієнти мають можливість захистити комп’ютер, ноутбук та гаджети від вірусів. Спеціальне програмне забезпечення можна замовити як додаткову опцію. Також для замовлення доступна фіксована IP, вона закріплюється за пристроєм користувача. А для тих, кому недостатньо базової швидкості тарифного плану, пропонується гіпершвидкість. Опція збільшує до максимуму темп завантаження даних у мережу, навіть з дуже великими файлами не буде виникати складнощів.

Які можливості телебачення доступні?

Залежно від особистих уподобань та звичного стилю перегляду ТБ можна вибирати тарифні плани з різними можливостями. Volia має власні канали, один з яких повністю присвячений фільмам. Інший — розроблявся спеціально для дітей, тому до його створення долучили дитячих психологів. Розважальний та освітній контент підбирається спеціально для маленьких глядачів. Також провайдер у Львові та інших містах пропонує:

Численні трансляції можна переглядати в прямому ефірі та у запису. Глядачі знайдуть для себе цікавий телематеріал на будь-який смак, та зможуть цікаво провести час з близькими, друзями, чи на самоті. А якщо раптом знадобиться Інтернет — він уже буде підключений з усіма можливостями, які важливі для конкретного клієнта. Іноді доцільніше звернутися до відомого провайдера, щоб отримати одразу кілька видів послуг, чим приділяти увагу кожному напрямку окремо.

Exit mobile version