Site icon SPROTYV.org

Що таке будівельне програмне забезпечення?

Будівельне програмне забезпечення допомагає професіоналам керувати різними частинами будівельного процесу, від планування до виконання. Програми для будівництва ще не є повсюдним у будівельній галузі; багато компаній все ще покладаються на ручку та папір. Однак впровадження програмного забезпечення розширюється, оскільки бюджети будівельних фірм збільшуються. Користувачі включають генеральних підрядників, субпідрядників, інженерів, архітекторів та будівельних компаній у різних галузях промисловості.

Продукти цієї категорії зазвичай обробляють один або кілька таких процесів:

Програмне забезпечення для оцінки будівництва та програмне забезпечення для зльоту

У будівельній галузі оцінка – це процес розрахунку вартості проекту. Це включає моніторинг та оновлення ціни під час роботи. Багато будівельних компаній використовують програмне забезпечення для оцінки для розрахунку витрат на різних етапах проекту. Це включає:

Зліт – це ще одна важлива частина процесу оцінки витрат. Програмне забезпечення для зльоту будівництва дозволяє підрядникам та керівникам проектів оцінювати вартість та кількість матеріалів, необхідних для проекту, за допомогою паперових копій або цифрових креслень.

Багато продуктів включають можливості оцінки та зльоту, особливо програмне забезпечення будівельних комплексів, таке як Procore та Viewpoint Spectrum. Тим не менш, є декілька рішень для будівельних точок зльоту, таких як Зліт на екрані та PlanSwift, які часто мають інструменти зльоту, специфічні для торгівлі.

Особливості та можливості програмного забезпечення для будівництва

Багато програмних продуктів для будівництва включають управління проектами, збір даних та звітування про місце роботи, а також функції співпраці:

Оцінка вартості проекту є важливою частиною процесу будівництва, а програмне забезпечення для оцінки будівництва пропонує такі функції, як:

Види програмного забезпечення для будівництва

Програмне забезпечення дозволяє будувати бізнес -процеси в різних сферах. Іноді вони накладаються на інші категорії програмного забезпечення, які не є галузевими. Але тут ви можете знайти постачальників, які обслуговують будівельну галузь:

Exit mobile version