Site icon SPROTYV.org

Безпечний і захищений інтернет ― підключити вигідно

Часті відключення світла призводять до проблем з роботою мережі, втрати не збереженої інформації, що саме оброблялась користувачем, припинення надзвичайно важливої прямої трансляції чи онлайн переговорів. Тому потрібно знайти ефективний спосіб, з допомогою якого можна убезпечитися від втрати зв’язку і підключити інтернет в Києві, який працюватиме без збоїв. Провайдер UTELS пропонує скористатися вигідною пропозицією і підключити оптоволоконний інтернет, який може працювати без світла.

Сучасна технологія GPON

Активність споживання інформації, до якої можна отримати доступ тільки з допомогою інтернету, а також вимоги до якості зв’язку у користувачів постійно ростуть. На зміну морально застарілим і менш ефективним технологіям приходять сучасні, які дозволяють створювати оптимальні умови для роботи, навчання, відпочинку в мережі без ризику відключення і здатні задовольняти запити абонентів в повному обсязі.

Оптоволоконний інтернет GPON характеризується:

Передача інформації по оптоволоконних лініях здійснюється швидко. Один маршрутизатор може використовуватися для підключення декількох активних споживачів інтернету. Волоконно-оптичний кабель має високу пропускну здатність, що також позитивно впливає на швидкість з’єднання.

Важливо також звернути увагу на якість зв’язку. Сторонні джерела електромагнітного випромінювання не здатні створювати перешкоди в мережі GPON. На лінії пасивної оптоволоконної мережі не потрібно встановлювати додаткові пристрої між обладнання клієнта і провайдера, тому воно не буде виходити з ладу і мережа працюватиме більш ефективно.

Надзвичайно високий рівень безпеки це ще одна позитивна характеристика мережі GPON. Вбудувати стороннє обладнання в неї неможливо, тому ризик витоку інформації, її перехоплення, унеможливлюється.

У випадку вибору оптоволоконного інтернету абонент може суттєво зекономити не тільки скориставшись акційними пропозиціями від UTELS, а підключивши з використанням одного кабелю від одного оператора декілька послуг. Це буде коштувати дешевше ніж при окремому замовленні. Якість цих послуг буде вищою, що також є беззаперечним плюсом технології GPON.

Крім того, немає потреби в прокладанні по квартирі декількох проводів для підключення різних споживачів інтернету одна волоконно-оптична лінія здатна зробити доступними всі супутні послуги:

Зробити користування інтернетом максимально комфортним, захистити себе від ризику відключення мережі через відсутність світла можна дуже просто. Для цього потрібно подати заявку на підключення оптоволоконного інтернету на сайті https://utels.ua/rates-for-home-users. Провайдер з великим досвідом допоможе створити оптимальні умови для віддаленої роботи, онлайн навчання, перегляду фільмів у найкращій якості.

Exit mobile version