Site icon SPROTYV.org

Роман Левицький – пластична хірургія, яку кваліфікацію та досвід повинен мати ваш пластичний хірург

Пластична хірургія – це спосіб змінити особливості свого тіла, щодо яких ви відчуваєте невпевненість.

Причини, чому жінки та чоловіки звертаються до пластичної хірургії, різні від людини до людини, і всі причини є поважними. Ви дбаєте про свою зовнішність і хочете висунути своє найкраще обличчя або найкраще тіло.

Через особисту природу пластичної хірургії важливо, щоб ви дозволяли тільки найкращим хірургам працювати над вашим тілом. Незалежно від того, який тип обробки тіла або пластику обличчя ви розглядаєте, вибір досвідченого і кваліфікованого пластичного хірурга має бути пріоритетом.

ЧОМУ ПЛАСТИЧНИЙ ХІРУРГ, ЯКОГО Я ОБИРАЮ, МАЄ ЗНАЧЕННЯ?

Пластичні хірурги проходять широку спеціалізовану підготовку. Не всі лікарі проходять цю підготовку.

Багато хто про це не знає, але пластичні хірурги відрізняються від косметологів. Пластичні хірурги навчаються реконструктивним та косметичним процедурам. Косметичні хірурги можуть мати не пов’язані між собою спеціальності, такі як дерматологія або гінекологія, але мати дозвіл на виконання косметичних операцій.

Було багато повідомлень про лікарів, які виконували косметичні процедури, такі як збільшення грудей, з негативними наслідками, оскільки вони не були належним чином навчені тому, як це робити.

З кваліфікованим пластичним хірургом цього ніколи не буде.

Знання того, на що звернути увагу у пластичного хірурга, допоможе вам обрати лікаря з відповідним рівнем підготовки, кваліфікації та досвіду, щоб забезпечити безпечне виконання вашої процедури та досягнення бажаних результатів.

ЯКУ КВАЛІФІКАЦІЮ ТА ДОСВІД ПОВИНЕН МАТИ МІЙ ПЛАСТИЧНИЙ ХІРУРГ?

Навчання справжнього пластичного хірурга складається з 16 років після середньої освіти. Хірурги проходять спеціальну підготовку з реконструктивної хірургії, а також косметичної хірургії.

Освіта для пластичних хірургів сувора. Вони повинні відповідати вимогам.

Левицький Роман Миронович є сертифікованими пластичними хірургом, єдиним українським хірургом який закінчив дворічну клінічну ординатуру на кафедрі пластичної та естетичної хірургії Санкт-Петербурзької медичної академії та післядипломної освіти, отримавши таким чином, базову освіту по пластичній і естетичній хірургіі.Спеціаліст з 20-річним досвідом роботи. Єдиний пластичний хірург в Україні, який має право виконувати пластичні операції не тільки в нашій країні, а й за кордоном. Доктор Левицький неодноразово стажувався і практикувався в різних зарубіжних країнах. Єдиний з українських хірургів спочатку спеціалізується по пластичній хірургії (НЕ перекваліфікований). Роман Левицький, є одним з найбільш затребуваних пластичних хірургів в Україні. Доктор Левицький використовує новітні технології в косметичних операціях.

Вибираючи хірурга, ви також хочете вибрати хірурга, який спеціалізується на тій процедурі, яку ви шукаєте.

ЯКІ ПРОЦЕДУРИ ЗАЗВИЧАЙ ВИКОНУЄ МІЙ ОБРАНИЙ ПЛАСТИЧНИЙ ХІРУРГ?

Пластичні хірурги проводять процедури контурування та покращення обличчя, грудей та тіла. Хоча більшість пластичних хірургів проходять навчання за кількома (якщо не всіма) цими процедурами, деякі хірурги адаптують свою практику.

Важливо вибрати хірурга з великим досвідом та досвідом у процедурі, яку ви шукаєте.

Під час консультації обов’язково запитайте свого майбутнього хірурга про їхній досвід у вашій операції та попросіть переглянути фотографії до цієї процедури та після неї .

Яку б процедуру ви не прагнули, важливо вибрати пластичного хірурга з освітою та досвідом для безпечного та грамотного виконання процедури.

Пластичний хірург Роман Левицький виконує пластичні операції на грудях, тілі та обличчі, а також хірургії носа (ринопластика) .

ВИ ГОТОВІ ЗРОБИТИ НАСТУПНИЙ КРОК?

Якщо ви готові зробити наступний крок, зателефонуйте в КИЇВСЬКИЙ ДЕРЖАВНИЙ ОБЛАСНИЙ ЦЕНТР ПЛАСТИЧНОЇ ХІРУРГІЇ. Наші телефони і месенджери: 044 332-56-46, 093 499-93-21, 096 842-89-87, 095 626-45-23 і поставте будь які питання стосовно пластичної хірургії.

У нашій клініці використовуються передові технології, і ми шукаємо способи зробити операцію і відновлення комфортними і легкими для наших пацієнтів.

Ми будемо раді відповісти на ваші запитання та вирішити всі ваші проблеми.

Ми можемо організувати консультацію, щоб обговорити процедуру, яка вас цікавить, коли ви зробите цей дзвінок. Ми тут, коли ви будете готові.

Exit mobile version