Site icon SPROTYV.org

Найкращі засоби та способи прибрати запах з нового дивану

Ви помічали що щойно куплені меблі мають різкий хімічний запах? Джерелом такого запаху може бути щільна упаковка, оббивний матеріал або каркас із ДСП. Проте цей запах не є чимось катастрофічним. Для швидкого його видалення просто провітрюйте кімнату протягом двох діб. Наступного ранку неприємний аромат стане менш вираженим. І через декілька днів зникне взагалі.

Проте у холодну пору року довго провітрювати приміщення не вийде, тому можна вдатися до альтернативних способів:

Сторонній запах повинен повністю піти через 3-4 дні після покупки дивану. Якщо меблі продовжать неприємно пахнути через тиждень, зверніться до магазину. Швидше за все, матеріали містять токсичні речовини та небезпечні для здоров’я.

Якщо ви бажаєте вибрати якісні дивани по ціні від виробника, які доповнять інтер’єр вашої кімнати, то радимо подивитися асортименти моделей в магазині Kram-UA за посиланням https://kram-ua.com.ua/myagki-mebli/dyvany/. Тут ви знайдете як вже готові дивани, так і варіанти під замовлення. В каталозі представлені дивани різного стилю, що підійдуть для будь-якого інтер’єру.

Помилки при очищенні м’яких меблів

Неправильне виведення запахів та плям може призвести до пошкодження оббивки. Тому при догляді за диваном враховуйте матеріал поверхні:

Exit mobile version