Site icon SPROTYV.org

Консультація невролога у Львові: коли слід звернутися за допомогою

Неврологія – це галузь медицини, яка займається вивченням патологій центральної та периферійної нервової системи. Відповідно, лікар-невролог спеціалізується на діагностиці, лікуванні і профілактиці захворювань нервової системи, як її центральних відділів, що представлені головним та спинним мозком, так і периферичних структур (нерви та нервові сплетіння). Записатися на консультацію до невролога можна за посиланням https://rodyna-medical.com.ua/project/konsultacziya-nevrologa/ на офіційну сторінку сучасного медичного центру «Родина». Саме тут ви можете отримати ту якість послуг, яку дійсно потребуєте. Досить часто до невролога пацієнт звертається за скеруванням від сімейного лікаря. Також можна самостійно записатися на прийом з профілактичною метою.

Комплексний підхід до діагностики неврологічних порушень

Нерви пронизують все людське тіло, тому специфічні неврологічні стани можуть викликати больовий синдром та порушення функцій різних органів. Визначити істинні причини дискомфорту та розпочати адекватне лікування допоможе досвідчений фахівець центру. Кому та коли може знадобитися неврологічний огляд? Слід звернути увагу на такі тривожні симптоми:

Невролог займається лікуванням таких захворювань як інсульт, гостре та хронічне порушення мозкового кровообігу, радикуліт, тощо. Поява невластивих симптомів у вас або вашої дитини – це привід звернутися за допомогою до спеціаліста. Приватна клініка Львів – медичний центр «Родина» має все необхідне для діагностики та лікування різноманітних хвороб й патологічних станів. У центрі веде прийом невропатолог для дорослих та дітей.

Неврологічний огляд 

Не слід відкладати свій візит до лікаря, адже вчасно проведена діагностика – це запорука швидкого і успішного лікування будь-якого неврологічного захворювання. Тривалість та специфіка неврологічного обстеження залежить від стану та віку пацієнта. Спочатку лікар збирає анамнез захворювання, проводить загальний та місцевий огляд, оцінює стан свідомості та наявність рефлексів.

Для уточнення діагнозу можуть знадобитися деякі лабораторні та інструментальні методи обстеження. При виявленні супутніх захворювань проводяться консультації з фахівцями суміжних областей. Після визначення захворювання і його причин, призначається курс терапії. Лікарі медичного центру «Родина» використовують лише перевірені та ефективні методи лікування неврологічних патологій.

Exit mobile version